Columns
Oliver Harvey – Eksklusivt hos Imagewear.dk

Oliver Harvey – Eksklusivt hos Imagewear.dk

by Imagewear.dk
10 November 2017

UNIKKE KVALITETS UNIFORMER TIL KØKKEN og RESTAURANT OG HOTEL. Oliver Harvey -den Engelske skrædder inden for uniformer til hotel og restaurations branchen med designer studio i nærheden af Manchester som er en af Englands største tekstilområder igennem århundrede.

Oliver Harvey’s uniformer udskiller sig meget fra andre Europæiske uniforms producenter med deres helt unikke kvalitet, fornyende design stil og look. Et must have for du/i som søger en fornyende uniform.

Kollektionen er eksklusivt at finde hos Imagewear.dk så se her det brede udvalg i Oliver Harvey forklæder og forstykker til absolut konkurrencedygtige priser. Da Oliver Harvey producerer og altid sætter kvaliteten højest bliver disse uniformer ikke fremstillet i enorme store antal, derfor en vis leveringstid kan forekomme. Vi hos Imagewear.dk lagerfører disse modeller men udsolgt kan forekomme, derfor hvis det haster, ring til os for lagerstatus på den/de ønskede varer

Imagewear.dk er en af Danmarks førende forhandlere af kokketøj – tjenertøj og skridsikre sko til hoteller – restaurant – cafe og relateret erhverv.

Tilbage til nyhed

 

   
Gratis annoncering på Hotelstaff.dk