Marketplaces
Beau Rocher - Executive chefwear

Beau Rocher - Executive chefwear

Beau Rocher® Diamanten i Eksklusive kokketøj

Er de kun til det bedste i kvalitet og klassisk stil, lever Beau Rocher helt sikker op til deres kvalitets krav!

Beau Rocher Bomulds kokkejakkeBeau Rocher Bomulds kokkejakkeBeau Rocher® kokkejakke. Diamanten i kokkejakker!  Kokkejakken er lavet af verdens best bomuld -100% Egyptisk bomuld, og derfor meget slidstærk. Køkken chefens valg i uniformer.
Kokkejakken er vævet i 100% Egyptisk bomuld, og forhandles i størrelserne XS til 5XL. Jakken er hvid og har stof knapper (hvide). Sygning er i den klassiske stil med to rækker kokkeknapper.

Denne yderst høje kvalitets kokkejakke bliver brugt af køkken chefer i både ind og udlandet.
Da denne jakke er lavet af så fin en bomuld, kræver den strygning.

Beau Rocher- Kokke bukser Sorte kokkebukser. Sorte kokkebukser syet som var de lige fra skræderen. Bukser har elastik i taljen for mere fleksibilitet.
Stjerne kokkenes valg i uniformer.
Buskerne er lavet af 65% polyester og 35% bomuld, og derfor yderst nemme at holde, og kræver lidt stryning. Bukserne sælges i størrelserne 46-62

Beau Rocher Hvidt kokke forstykke Hvidt Kokke forklæde. fremstilt af 100% Egyptisk bomuld. Hvidt kokke forstykke lave i meget kraftigt material af verdens bedste bomuld! 100% Egyptisk bomuld. Forklæde har en kraftig top kant og stropper til at binde. På siden af forklædet er der på syet en stip til at fastgøre sidestykket.
Stjerne kokkenes valg i uniformer.

Brodering af deres navn - title og eller logo kan arrangeres.

Beau Rocher Dansk web

Beau Rocher forhandles kun af ECR Hospitality Services Tel: 63 16 0025 & online på ECRShop.dkGå tilbage til firmaprofiler oversigt

 

   
Gratis annoncering på Hotelstaff.dk